Hoe maak je mooie nagels zonder agressieve chemicaliën

Ibx nagels

Als je je ooit hebt afgevraagd hoe je mooie nagels kunt maken zonder gebruik te maken van agressieve chemicaliën of gereedschappen, zoek dan niet verder! In deze blogpost leer je hoe je mooie, professioneel uitziende nagels kunt maken op een betaalbare en effectieve manier. Je zou kunnen denken dat simpel de beste manier is om nagels er perfect uit te laten zien. Nou, dat is gewoon waar! Er zijn namelijk veel manieren om dezelfde resultaten te bereiken als je bekende merkfavoriet, maar dan voor een veel goedkoper prijskaartje. Daarom raden wij altijd aan om te leren hoe je je eigen beauty tools maakt in plaats van ze te kopen in een winkel. Hier is de snelle en gemakkelijke stap-voor-stap gids over hoe je prachtige, rechte, gezonde nagels kunt maken met een eenvoudig helpmiddel: IBX nagels!

Wat je moet doen om mooie nagels te maken

Ten eerste moet je je handen reinigen van vuil en olie die zich in de loop van de dag hebben opgehoopt. Als je vette handen hebt, moet je onderweg een vochtinbrengende crème gebruiken. Meerdere keren per dag je handen wassen kan ervoor zorgen dat je nagels stijf en broos worden. Een droge, vermoeide hand is een van de moeilijkste aspecten van het werk van een kunstenaar – vooral bij het maken van portretten of kunstwerken. Nagels lakken is een snelle, goedkope en gemakkelijke manier om je handen te reinigen en te ontdoen van alle ophopingen. Was je handen vervolgens met je favoriete reinigingsmiddel om sporen van olie en vuil te verwijderen. We raden aan een cleanser met milde alcohol of alcoholhoudende polijstmiddelen te gebruiken. Als de reiniger je handen diep reinigt, zullen sporen van vuil en salicylzuur (de belangrijkste reden waarom je nagels kort worden) worden losgelaten. Hierdoor zien uw handen er glad, stralend en verkwikt uit en krijgen ze een gezonde, jeugdige textuur. Spoel je handen na de cleanser goed af met koud water om je handen voor te bereiden op verdere reiniging. Hydra-Gel is een favoriet van ons om onze handen goed te polijsten. Je kunt het in bijna elke winkel voor huishoudelijke en hobbyproducten kopen.

Waarom je geen agressieve chemicaliën moet gebruiken

We vinden het geweldig als onze nagels er goed uitzien, maar ze zijn ook behoorlijk gevoelig. Daarom raden we je sterk aan om een milde olievrije nagellakremover te gebruiken, zoals Special Oil Free Olievrije Polijstspray. Olievrije nagellakken zijn gemakkelijk in gebruik, irriteren of prikken je huid niet en zijn geweldig voor zowel jonge als oude nagels.

Je hoeft niet te overdrijven met de beauty tools in dit artikel. Alles wat je nodig hebt is een nagellak app, een nagelvijl en een traktatie. Als je vastzit over hoe je mooie nagels kunt maken met eenvoudige hulpmiddelen, hebben we de ultieme gids om ze te maken. In deze post gaan we je laten zien hoe je mooie nagels kunt maken met drie eenvoudige tools.

Hoe creëer je professioneel uitziende nagels op een betaalbare manier?

Je zult nooit tevreden zijn met de kwaliteit van je nagels. Je moet je nagels zo laten lakken dat ze er professioneel uitzien en opvallen. We hebben gids nummer één om je nagels er professioneel uit te laten zien: nagellak verwijderen. Als je nagellak op oliebasis blijft gebruiken, zal deze na verloop van tijd gaan schilferen en van je nagels vallen. Het maakt niet uit hoe voorzichtig je bent, je nagels zullen uiteindelijk uitdrogen en dof worden. Daarna moet je ze vervangen door transparante nagellak. De beste heldere nagellak om te gebruiken is We Found Something Special Clear Nail Polish . Het wordt exclusief verkocht bij Amazon. Hoewel het meer geld kost, is het een van de meest populaire heldere nagellakken op de markt. Je zult nooit teleurgesteld zijn met deze eenvoudige schoonheid.

Conclusie

Het beste aan dit alles is dat je geen klein fortuin hoeft uit te geven aan fancy tools. Je kunt prachtige nagels maken met eenvoudig gereedschap dat je meestal in een keuken of een garage vindt. Het enige wat je dus nodig hebt is een voorwerp waarmee je mooie kunst kunt maken. De toekomst is nu.